Varför välja oss?

Thumbs up

Så här säger några av våra kunder:

Tänkte bara berätta för er att jag är supernöjd med mitt uterum. Allt blev som jag hade tänkt mig, och jag har verkligen njutet av mitt extra rum hela sommaren och hösten. Väntar att solen kommer fram igen, för att fortsätta sitta där ute. Tack ännu en gång för er perfekta service och jag ska verkligen rekommendera er vidare.

/ Karlsson, Sjöbo


Vi är mycket nöjda med kvalitet/konstruktion m m. Rummet är den bästa investering som vi gjort för huset. Vi har dörrpartier med bruten köldbrygga och 40 mm tak, så nu sitter vi oftare i vinterträdgården än inne i huset.

/ Krister, Hässleholm


Vi har ett uterum från er på ca: 25kvm.Det var lätt att montera, både stomme och glas. Bra kvalitet på produkterna.

/ Lars & Ingrid


Äntligen har vi skaffat oss ett ordentligt uterum. Allt blev kanon!!! Varför handla på postorder, när det finns företag som ni med Er service och erfarenhet.

/ Peter


Vi är mycket nöjda med vår vinterträdgård från er. Med så mycket material att ta hem är vi glada att ni levererade fraktfritt.

/ Anders, Skurup


Allt har fungerat högt över förväntan. Från frågor, offert, beställning till leverans. Mycket proffsigt.

/ Niclas & Marie


Vi är mycket nöjda med våra ROYAL partier. Gick så smidigt att montera när spårkarmarna levererades färdigmonterade. Vi har sagt till vänner och bekanta, ska ni köpa glaspartier, köp då ROYAL partier från Utemiljö i Löddeköpinge.

/ Familjen Nilsson, Malmö


Vi på Utemiljö Byggsystem AB är mycket tacksamma för våra kunders positiva respons. Ett stort tack till alla Er som skrivit till oss.